Opleiding & training

Sinds juli 2021 worden alle training en opleiding aangeboden via Adempro. Wat er op dit moment gepland staat zijn onder andere:

Workshops:

Elke maand is er een verbonden ademcirkel in Heart House Bussum. Voor wie al bekend is met verbonden ademen, maar ook als je er eens kennis mee wil maken ben je van harte welkom. De exacte data en aanmelden kan via de website van Adempro.

klik hier voor een overzicht van de workshops.

Opleiding bewust verbonden ademtherapeut (start opnieuw oktober 2023):

Een volledige opleiding voor wie wie aan de slag wil als zelfstandig werkend ademtherapeut. De meest volledige opleiding van nederland waarbij wordt ingegaan op de anatomie, fysiologie en psychologie van de adem en de mens als geheel. Het uitgangspunt is een stevige wetenschappelijke en theoretische basis. Gecombineerd met veel praktische training en zelfonderzoek. Hart van de opleiding is de verbonden ademhaling, ondersteund met andere ademtechnieken om in te kunnen spelen op de behoefte van de cliënt en de situatie. Wil je meer weten, kijk dan op de website van Adempro of download hier meer informatie.

Ademinterventies voor zorgprofessionals (september 2023):

Een 6-daagse training om ademinterventies te kunnen toepassen in een bestaande zorgpraktijk. Als huisarts, fysiotherapeut, logopedist, psycholoog etc. Bedoeld om als zorprofessional simpele (en toch krachtige) ademinterventies in te kunnen zetten ter ondersteuning van de huidige behandeling of therapie. Meer informatie vind je op de website van Adempro via deze link.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven