Gjalt Vlam

Ik ben gefascineerd door de ademhaling. Je kunt vergeten dat je ademt en toch is het zo krachtig en heeft het zo’n grote impact. Het fascinerende is dat ademen vanzelf gaat, maar dat je het ook bewust kunt doen. Je kunt door het toepassen van een specifieke ademhaling steeds dieper leren ontspannen of juist een energy boost creëren. Je kunt het herstel van je spieren stimuleren of peace of mind vinden. En dat allemaal met iets dat je altijd bij je hebt en overal kunt doen! Ik kwam erachter dat één ademhaling soms genoeg is om alles te veranderen. Mijn insteek is helder en concreet. Ademwerk is krachtig én simpel.

Mijn fascinatie voor de ademhaling uit zich in een voortdurend onderzoek naar de mogelijkheden van ademen waarbij ik mijn eigen proefkonijn ben.

Ik begon als theatertechnicus, werd yogadocent en heb me met de jaren onder andere opgeleid in Oxygen Advantage™, Butekyo, Breathmastery (Dan Brulé), Svastha Yoga Therapy, pranayama en Transformational Breath™ (Senior Trainer). Ik vind het een uitdaging om voor iedereen de perfecte combinatie van ademtechnieken te vinden.

 

Lees hier meer in een serie artikelen uit Yoga International Magazine over Gjalt en Ademen: 

Artikel 1, 2 en 3

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven