Aanbod bedrijven

Ademruimte verzorgt adem- en yogaworkshops, trainingen en lezingen voor bedrijven. Een ontspannen, energieke ademhaling en lichaamshouding en dragen bij aan meer energie, focus en creativiteit bij werknemers en daarmee aan de gezondheid van uw bedrijf.

Omdat de manier waarop we ademen zijn directe weerslag heeft op onze denk- en leefwijze zal een verandering in ons adempatroon doorwerken in een positieve verandering van zowel de formele- als de informele werksfeer.

Hierbij kan gedacht worden aan individuele ademcoaching voor werknemers met stressklachten of (ter preventie) van burnout. Ook ter bevordering van het creatieve proces kunnen ademhalingstechnieken bijdragen aan hernieuwde energie en out-of-the-box denken. Meer kennis en bewustzijn van de ademhaling kan ingezet worden ter bevordering van de ontspanning en herstel van fysieke klachten als rugpijn.

Als de werkdruk hoog is, inhoudelijk en in tijd, is ontspanning een sleutelwoord. Als je sneller volledig kunt ontspannen kun je maximaal gebruik maken van ieder rustmoment. En hoe meer ontspannen je kunt blijven onder druk, des te beter kun je denken en handelen in dergelijke situaties. Je ademhaling kan daarin een krachige tool zijn.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat Ademruimte voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Ademruimte werkte eerder in opdracht van onder andere:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven