Transformational Breath®

Transformational Breath is een vorm van verbonden ademen. Dat betekent dat de focus ligt op het inzicht krijgen in- en het veranderen van je adempatroon. Natuurlijk speelt het fysieke aspect van de ademhaling daarbij een rol, maar de essentie ligt bij de mentaal/emotionele ervaring.

In een verbonden ademsessie integreer je onverwerkte ervaringen uit het verleden en ontstaat er ruimte om je primaire reacties om te zetten naar een manier van leven zoals die nú bij je past.

Vaak gaat dit over het accepteren van je leven zoals het tot nu toe was en het bewust kiezen voor het leven dat voor je ligt. Het gaat dus over peace of mind. Zodat niets je belemmert om op dit moment te doen wat je zou willen doen.

Het mooie van ademcoaching is dat deze processen ontstaan door aanwezig te blijven bij de verbonden adem, zonder dat je er per se inhoudelijk op in hoeft te gaan. Een ademsessie gaat voorbij woorden, direct naar de ervaring.

Verbonden ademen brengt ruimte, creativiteit en nieuwe perspectieven.

Een transformational breath sessies duurt 1,5 tot 2 uur en bevat een kort coachingsgesprek voor en na de ademsessie. Het meest effectief is een serie van ademsessies. Dat kan in een volledig traject van 10 sessies, met indien passend een afsluitende ademsessie in warm water. Of een kort traject van 3 tot 6 sessies.

Duo sessies behoren ook tot de mogelijkheden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven