Breath & Sport (online oxygen advantage) Maandag

Datum

30/03/2020

Tijd

20:00

Locatie

Online

Wanneer je je mentale en/of fysieke prestaties naar een hoger niveau wilt tillen. En met het wegvallen van sommige trainingsfaciliteiten je vorm toch wil verbeteren, dan is dit dé serie voor jou! Door je ademhaling te optimaliseren, verbeter je alle andere processen in je lichaam. Je herstelt sneller en beter tijdens momenten van rust, levert meer vermogen en kun je langer door gaan. Met focus en helderheid.

In deze vier weken durende serie leer je verschillende oefeningen die je helpen minder snel buiten adem te raken, meer ontspannen te blijven, het moment van verzuren uit te stellen en door middel van je ademhaling training op hoogte te simuleren. Omdat je voor deze oefeningen niet per se naar buiten hoeft en toch je uithoudingsvermogen verbetert, is het de ideale training voor dit moment!

Bovendien kun je oefeningen de meenemen in iedere activiteit die je doet, waardoor je trainingen efficiënter en effectiever worden en je minder tijd aan kwijt bent.

In vier weken leer je verschillenden technieken en oefeningen die je helpen om je ademhaling te verbeteren en doormiddel van je ademhaling hoogtetraining te simuleren. Elke week zullen we de progressie bespreken en de vragen die tijdens het oefenen gedurende de week naar boven komen. Elke week komen er nieuwe oefeningen bij. Na vier weken ben je in staat de oefeningen voort te zetten en te implementeren in je eigen training. Hoewel het een onlinetraining betreft, zijn het dus ook oefeningen, niet alleen theorie.

 

– Dit is een live onlinetraining. Er is dus direct contact en mogelijkheid tot het stellen van vragen (geen vooraf opgenomen webinars).

– Er is geen instapniveau vereist, niet in kennis en niet in fitheid.

  • Online

Event Schedule Details

  • 30/03/2020 20:00   -   21:00
  • 06/04/2020 20:00   -   21:00
  • 13/04/2020 20:00   -   21:00
  • 20/04/2020 20:00   -   21:00

View More Date

Hide Date Lists

Deel dit evenement
Voeg toe aan kalender

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven