Online verbonden ademsessie (dinsdagavond)

Datum

Tijd

Locatie

Online in je eigen huis

Een begeleide ademsessie in je eigen huis. Waar je onder begeleiding van Gjalt je adem onderzoekt en verkent, naar meer ruimte en ontspanning. Sommige sessies zullen een thema hebben, andere niet. Maar uiteindelijk is het je eigen ademsessie en kies je dus ook je eigen intentie.

Deze sessies zijn voor mensen die ervaring hebben met verbonden ademen en voor iedereen die nog nooit een sessie heeft gedaan. Verwacht geen uitgebreide uitleg, maar al doende wordt je begeleidt in een verbonden ademsessie. Mocht je afvragen of de sessie iets voor jou is, kun je altijd contact opnemen vantevoren. Een sessie duurt ongeveer een uur, daarna is er voor wie dat wil, tijd en ruimte om na te praten met andere deelnemers, maar dat hoeft niet.

Voor de sessie is het nodig om je te registreren, dat kan via deze link (klik hier). Je registreert je per sessie. De sessies zijn op basis van vrijwillige bijdrage, je betaald wat je het zelf waard vind. Dat is de reden dat je bij registratie ook je telefoonnummer moet opgeven, achteraf krijg je een betaalverzoek via Tikkie waar je zelf het bedrag invult.

De sessies vinden plaats via Zoom. Dit is een gratis programma dat je kunt dowloaden via www.zoom.us

-Elke derde dinsdagavond van de maand-

  • Online in je eigen huis
  • lekker makkelijk!

Event Schedule Details

    Deel dit evenement
    Voeg toe aan kalender

    Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

    Terug naar boven