Online verbonden ademsessie (vrijdagochtend)

Datum

Tijd

Locatie

Een begeleide ademsessie in je eigen huis. Waar je onder begeleiding van Gjalt je adem onderzoekt en verkent, naar meer ruimte en ontspanning. Sommige sessies zullen een thema hebben, andere niet. Maar uiteindelijk is het je eigen ademsessie en kies je dus ook je eigen intentie.

Deze sessies zijn alleen voor mensen die ervaring hebben met verbonden ademen en dat vaker hebben gedaan. Zodoende is er vooraf dus geen uitleg over de ademhaling. Mocht je afvragen of de sessie iets voor jou is, kun je altijd contact opnemen vantevoren. Een sessie duurt ongeveer een uur, daarna is er voor wie dat wil, tijd en ruimte om na te praten met andere deelnemers, maar dat hoeft niet.

Voor de sessie is het nodig om je te registreren, dat kan via deze link (klik hier). Je registreert je per sessie. De sessies zijn op basis van vrijwillige bijdrage, je betaald wat je het zelf waard vind. Dat is de reden dat je bij registratie ook je telefoonnummer moet opgeven, achteraf krijg je een betaalverzoek via Tikkie waar je zelf het bedrag invult.

De sessies vinden plaats via Zoom. Dit is een gratis programma dat je kunt dowloaden via www.zoom.us

 

Tijd: 10.00-11:00

Data:

Deze groep start in ieder geval weer vanaf september. Wellicht eerder, houdt daarvoor de website in de gaten.

  Event Schedule Details

   Deel dit evenement
   Voeg toe aan kalender

   Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

   Terug naar boven